TA 7 ΠΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ GAMING HEADSETS

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ wired GAMING HEADSETS

Καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, οι παίκτες θα αναζητήσουν αναπόφευκτα τρόπους για να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα μεταξύ τους. Αυτό έχει καταστήσει όλο και πιο σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη οταν επιλέγεται headset για διαδικτυακά παιχνίδια – έχουμε επιλέξει και ετοιμάσει  την πιο ενημερωμένη λίστα …

1. HyperX Cloud II Wired Gaming Headset

 

Headset  τύπου closed-cup με  boom mic  υποστηρίζει surround virtual 7.1

τα-καλύτερα-gaming-headsets

 

 

2. Sennheiser Game Zero

 

τα καλύτερα gaming headsets

 

Συνολικά, μπορεί να μην διαθέτει πολλές δυνατότητες “gaming” όπως φωτισμοί RGB, προγραμματιζόμενα κουμπιά κ.λπ. Αλλά αυτό που έχει είναι καθαρό και απλό – άνεση premium, εκπληκτική ποιότητα ήχου και εντυπωσιακό σε απόδοση μικρόφωνο.Το noise cancellation του μικροφώνου είναι τόσο καλο που δεν υπάρχει καθόλου εξωτερικός θόρυβος εκτός από τις φωνές μας.

Η Sennheiser έκανε ό, τι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές gaming headset. Ένα μικρόφωνο που αξίζει να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για συνομιλία αλλά και για podcasting. Εάν είστε στην αγορά για ένα gaming headset , μην ψάχνετε άλλο.

Σχεδιασμένο για τους παίκτες που απαιτούν απόδοση ήχου χωρίς συμβιβασμούς, άνεση και φορητότητα, το Game Zero είναι το κλασικό στερεοφωνικό ακουστικό που ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Η σχολαστική επιλογή υλικών και η στιβαρότητα εξασφαλίζουν μακροχρόνια βιωσιμότητα στο Game Zero, το οποίο συνοδεύεται από τη δική του θήκη μεταφοράς.

3. HYPERX CLOUD ALPHA GAMING HEADSET

editor choice

Headset  τύπου closed-back με  boom mic  υποστηρίζει surround stereo 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING HEADSETS

 

4. LOGITECH G Pro X Wired Gaming Headset

 

Headset  τύπου closed-back με  boom mic  υποστηρίζει surround DTS 2.0 7.1

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING HEADSETS

 

5. Logitech G433 Wired Gaming Headset

 

Headset  τύπου closed-back με  boom mic  υποστηρίζει surround DTS 7.1

xx

 

χωρiς  boom mic

1. Beyerdynamic DT-990 Pro 250Ω

 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING HEADSETS

Υψηλής ευκρίνειας Headset  τύπου over ear χωρiς  boom mic  κατασκευασμένο στη Γερμανία. Το ανοιχτού σχεδιασμού DT 990, ένα από τα κλασικά ακουστικά της beyerdynamic που έχουν θέσει τα πρότυπα για τα ακουστικά. Τρισδιάστατη ακουστική και απαράμιλλη άνεση στη χρήση για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Η σειρά ακουστικών beyerdynamic Consumer περιλαμβάνει ανώτερα ακουστικά υψηλής ποιότητας για τους απαιτητικούς λάτρεις του HiFi στο σπίτι. Το DT 990 με τα οπτικά στοιχεία lamella θα τραβήξει τα βλέμματα των οπαδών του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού. Αυτό το high end προϊόν αντιπροσωπεύει την παράδοση της beyerdynamic να συνδυάζει την ανώτερη ποιότητα ήχου με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και τέλεια ποιότητα κατασκευής.

Το διακριτικό στήριγμα κεφαλής διαθέτει υψηλή άνεση και η αρθρωτή κατασκευή επιτρέπει την αντικατάσταση όλων των εξαρτημάτων που μπορούν να συντηρηθούν, συμπεριλαμβανομένων των μαξιλαριών αυτιών. Η σύνθετη αντίσταση είναι 250 ohm. Το DT 990 περιλαμβάνει ένα μίνι στερεοφωνικό βύσμα με  βύσμα (3,5 mm) και έναν προσαρμογέα 1/4″ (6,35 mm). Το DT 990 παρέχεται επίσης με μια θήκη μεταφοράς υψηλής ποιότητας. Όλα τα ακουστικά beyerdynamic περιλαμβάνουν εγγύηση ανταλλακτικών

 

2. AKG K 612 PRO

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING HEADSETS
Headset  τύπου open back  χωρiς  boom mic .
Σχεδιασμένο από την εταιρεία της οποίας τα μικρόφωνα και τα ακουστικά έχουν βοηθήσει στη δημιουργία μερικών από τις πιο εμβληματικές ηχογραφήσεις στον κόσμο, το ανθεκτικό K92 είναι ένα σοβαρό ακουστικό που προσφέρει εξαιρετικό ήχο στο στούντιο και όχι μόνο.

 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!